icpe-actel-video
ACŢIONĂRI ELECTRICE ELECTRONICĂ DE PUTERE

ICPE ACTEL

ICPE ACTEL este o companie producătoare de echipamente şi servicii în domeniul electric al reglării şi controlului proceselor industriale (actionari electrice - electronica de putere), utilizate cu precadere în energie, foraj marin sau terestru, industrie prelucratoare, agricultură-irigaţii etc. În acelaşi timp, ICPE ACTEL este o firmă cu capital integral privat românesc şi face parte din categoria IMM-mijlociu, ocupând o poziţie de marcă atât în plan intern cât şi extern.

ICPE ACTEL este implicată în obiective de maximă actualitate, precum: eficienţa energetică şi energia verde, dezvoltarea durabilă şi protejarea mediului.

 

Mai mult, ICPE ACTEL are o experienţă şi expertiză de peste 60 ani în domeniul acţionărilor electrice (în zona electronicii de putere) utilizate în majoritatea tehnologiilor industriale. ICPE ACTEL dispune de o echipa tehnică de specialişti, cu un nucleu de cercetători ştiintifici cu experienţă, care asigură proiectele şi dezvoltările propriilor produse din nomenclator, dar şi soluţii puternic personalizate sau unicat. ICPE ACTEL este o companie high-tech. Compania este responsabilă faţă de clienţi, acţionari şi comunitatea din care face parte, remarcându-se prin calitate, eficienţă şi flexibilitate în relaţiile sale de colaborare, ceea ce a condus la alianţe de lungă durată. ICPE ACTEL îşi doreşte consolidarea şi creşterea poziţiei sale pe piaţa românească şi cea externă, printr-o politică proactivă pe aceste pieţe şi de fidelizare a colaboratorilor săi, urmărind menţinerea unei oferte de produse de înaltă performanţă, fiabilitate şi siguranţă. 

 

ICPE ACTEL participă activ şi organizează manifestări ştiinţifice şi de promovare, este membră în numeroare asociaţii de profil şi dispusă să coopereze în orice proiecte vizând experienţa şi aria sa de preocupări. ICPE ACTEL consideră creşterea competitivităţii economice în regiune ca o prioritate, la care incearcă să-şi aducă aportul atât prin alocare de resurse proprii, cât şi prin participare cu proiecte inovative în cadrul programelor cu finanţare de la bugetul României sau din fonduri europene.