Descriere Domeniu - Agricultura-Irigatii

Ne interesează agricultura, aşa că vă stăm la dispoziţie cu: 

 

Sisteme electrice de pompare pentru irigaţii tip SEPI, ce asigură irigarea la parametri controlaţi a zonelor agricole. Sistemele electrice de pompare pentru irigaţii constau în echipamentele electrice de acţionare a motoarelor pompelor din sistemele de irigare şi sunt destinate să asigure alimentarea, protecţia şi măsura parametrilor funcţionali ale acestora. În asociere cu partenerii săi se poate livra întreaga instalaţie de pompare, incluzând şi pompele aferente.

 

Sistemul electric de pompare are rolul de a regla debitul apei « în buclă închisă », prin ajustarea acestuia în funcţie de nevoia de apă a plantelor şi de informaţia de umiditate din teren, obţinută de la senzorii cu care este dotată instalaţia.

 

Soluţia ICPE ACTEL realizează dimensionarea şi parametrizarea în funcţie de zona agricolă deservită, comanda, reglarea şi monitorizarea de la distanţă, economii energetice (incluzând şi economisirea resurselor de apa) semnificative faţă de varianta fără reglaj, creşterea duratei de viaţă a infrastructurii din domeniul funciar şi protejarea mediului.